30.000 bezoekers deze maand

Geldsnor!

2023 trapt af met een goede maand. Ik kan nu, op zondag als ik dit schrijf, al stellen dat ik nog nooit zoveel bezoekers heb gehad in een maand. Op het moment van schrijven al 27.000. En dat worden er zo maar 30.000 want het gaat hard de laatste dagen.

En daar ben ik blij mee. Ik kom nu weer regelmatig terecht in de “nieuwsfeed” van Google en dat is lachen. Mijn opinieblog over de salderingsregeling is 2600 keer gelezen. In 4 uur. Wow!

En ook de blog over budgetteren is opgepikt.

Leuk! Morgen komt daar een blogpost (en dus nieuw document met extra tabblad) bij over het budgetteren van de autokosten en donderdag….de energierekening. Fijne maandag!

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *