Aioli & mondkapjes

Geldsnor!

Het is de eerste keer dat ik online ben sinds oudjaarsdag: dus bij deze de beste wensen! Wat ben ik blij dat ik een goede kerst heb gehad en een fijn oud & nieuw, ondanks alle beperkingen.

En wat ben ik BLIJ dat ik nu geen aioli meer eet en daarna een mondkapje op moet. Ik ben vast niet de enige, maar dat was echt geen pretje.
Inmiddels ben ik weer aan het werk, zittend in de keuken met 2 kleine kinderen op de achtergrond en mijn hoogzwangere vrouw waggelend door het huis. Corona-lockdown nummer 2 in volle gang.

Maar 2021 wordt vast een fantastisch jaar. Ik moet vandaag nog even alle cijfers verwerken en de doelen stellen voor dit jaar. Savings rate, inkomsten, uitgaven, spaardoelen en alle niet-financiële doelen.

Ondertussen vliegen de vogels af en aan in een voederhuisje die ik gebouwd heb vorige week (schaal 1:10 tov. mijn Schaapskooi) en stroomt de Wadi regelmatig vol met water. Zoals vorige week al gesteld borrelen de ideeën voor een maatschappelijk-nuttige besteding van mijn leven op en die krijgen steeds meer vorm. Ik denk dat ik nog 5x moet hardlopen en 3x moet fietsen om deze plannen “af” te hebben in mijn hoofd, voordat ik ze uitschrijf en deel met het machtige en anonieme internet.

Belangrijk om te bedenken voor mezelf is dat ik deze ideeën wel kan uitschrijven en delen – maar dat als ik ze vervolgens ga uitvoeren, ik wel mijn anonimiteit verlies…Nouja, dat is een zorg voor later.

De beste wensen, en geniet zoveel mogelijk van deze tijd!

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *