April zit er al weer bijna op

Geldsnor!

Tsjonge, wat gaat de tijd toch snel. En wat heb ik nog veel te doen!

April was een belangrijke maand: ik heb 20.000 euro vrijgemaakt om te investeren in het nieuwe bedrijf. We hebben het Minimum Viable Product bepaald, het ontwerp gemaakt met alle “wireframes” en zijn klaar om de programmeerfase in te gaan.

Superspannend. Ook spannend: ik ben ontmaskerd! Gister kreeg ik van een oud-collega een berichtje via LinkedIn, maar ook de melding dat mijn geheim veilig is. Gelukkig, want ik beleef wel veel plezier aan mijn blog en zou het niet graag verwijderen.

April was qua bezoekersaantallen, dankzij relatief weinig bloggen, geen toppertje. Net aan 15.000 bezoekers.

Mei wordt wellicht beter, maar wellicht ook niet. Ik ben een week op zakenreis en heb dan misschien veel tijd. Maar tegelijkertijd moet ik ook veel werk verzetten voor mijn consultancy opdrachten, mijn andere nieuwe bedrijf en het afronden van mijn werkzaamheden bij de baas…

Iemand suggesties voor een supply chain analyse van een maakbedrijf voor de maand mei?

Fijn weekend!

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

3 gedachten over “April zit er al weer bijna op”

  1. Ontmaskerd? Haha, dat is wel even spannend ja. Wel fijn dat ze het ook zo wil houden. Zelf heb ik een keer per ongeluk onder een mail (uit aut(omat)isme) mijn naam geschreven. Oef, die kon ik nog net op tijd terughalen. Het is toch fijn om sommige zaken in anonimiteit te delen.

  2. Ik blog mijn naam eigen naam en mensen uit mijn nabije omgeving lezen mee (indien geïnteresseerd). Ik krijg gelukkig alleen maar positieve reacties. Anoniem bloggen heeft ook zo zijn voordelen, je kant misschien een wat kritischer geluid laten horen.
    _______________________
    15 duizend is alsnog een super mooi aantal bezoekers!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *