Autopicknicken

Geldsnor!

De snor heeft 2 minisnorretjes en een Lieftallige Echtgenote met het derde Snorretje in de buik. En ze is al vrij ver: het kan ieder moment gedaan zijn nu…Dit in combinatie met de lockdown zorgt er voor dat we soms wat creatieve dingen moeten doen. Ver wandelen in het bos gaat niet meer, binnenspeeltuinen zijn dicht en het is vroeg donker.

Afgelopen zaterdag ging het sneeuwen. Overdag waren de kinderen heerlijk aan het spelen, en aan het eind van de middag kwam er nog even wat bezoek langs (1 vriend met een baby, dus helemaal conform de corona-richtlijnen). Aan het eind van de middag zijn we een eindje gaan rijden. Uit eten kunnen we niet, dus hebben we gekozen voor de slechtst denkbare optie: we zijn door de McDrive gegaan en hebben lekker in de auto gegeten.

Lekker is discutabel uiteraard, maar het was in ieder geval erg gezellig. Het was de 2e keer in 5 jaar dat we met de kinderen bij de McD kwamen – geen slechte score. De kosten waren 30.80 EUR – da’s dan wel weer vrij veel voor een kwalitatief teleurstellende maaltijd – maar dat wisten we vantevoren…

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

5 gedachten over “Autopicknicken”

  1. Vroeger woonde ik tegenover een (streng geref.) kerk, en op de hoek staat een patatzaak. Dus elke week zagen we wel gezinnetjes keurig gekleed in de auto bidden voor een patatje op schoot. Geweldig mooi gezicht,

    Voor 30 eppies hebben die muppets lol gehad en heb je ook niet (weinig?) hoeven bakkeleien dat ze op hun billen moeten blijven zitten. Én bonus die je misschien zelf nog niet realiseerde, je hebt niet tussen het geblèr van andermans kroost hoeven zitten. Hashtag omdenken!

    1. Gelukkig zijn mijn kinderen excellente restaurantgangers. Althans, mijn zoon. Mijn dochter was 1 jaar en 4 maanden toen de coronacrisis uitbrak en kan zich dus geen restaurant herinneren.

      Maar het is inderdaad omdenken in de coronacrisis.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *