Beetje trots: het hoogste doel als blogger bereikt

Geldsnor!

Vanochtend logde ik in op het admin-gedeelte van mijn website zoals ik dit regelmatig doe. Even kijken of er nog reacties zijn om goed te keuren (wat bij nieuwe gebruikers altijd handmatig moet worden goedgekeurd). En even naar de statistieken. Het eerste overzicht is hoeveel bezoekers er online zijn, op dit moment. Ik zag staan: 58 realtime bezoekers. Wat?! Jep. 58 op hetzelfde moment. Dat is voor mijn doen ongelooflijk veel – dus ik ging op onderzoek uit.

Wat blijkt? Op android-telefoons is mijn artikeltje over de opbrengst van zonnepanelen in de winter een suggestie bij het zoeken…Hoe tof is dat?! Al vóór tien uur ’s ochtends heb ik al een bezoekersrecord gevestigd.

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *