Berichtje vanaf de vakantie

Geldsnor!

Het weer valt helaas nog steeds wat tegen (de vooruitzichten tenminste, de afgelopen dagen waren prima), maar mijn dochter is weer beter.

We zijn een paar dagen met de caravan op pad geweest en nu gaan we twee weken naar een bungalowpark. Had je me dat tien jaar geleden gezegd, dan had ik er alles aan gedaan om je op te laten nemen…. Maar goed, het gaat gebeuren.

Gister en vandaag zijn we even thuis. De caravan schoonmaken, de was doen en de honden ophalen want die gaan mee dit keer. Ondertussen heb ik vanochtend al lekker hardgelopen, draait er een machine was, loopt de koffie en is de mat van de voortent afgespoten. Productief ochtendje, dacht ik zo.

Voor als ik terug ben heb ik de nodige inspiratie. Namelijk wat de vakantie kostte, wat volgend jaar de alternatieven zijn en ook de energierekening is binnen….Inclusief het nieuwe, ondoorgrondelijke voorschot.

Arriverderci!

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

3 gedachten over “Berichtje vanaf de vakantie”

  1. Dag Geldsnor, klinkt allemaal heel fijn hoor! Ik snap dat je met een kind of kinderen naar zo’n park gaat. Ik gruwel er ook van, maar ja wij zijn begin 50 en zoeken voornamelijk de rust op. We gaan ook steeds minder steden bezoeken, en steeds meer de campagne in! Fijne vakantie verder!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *