Caravan is ingepakt

Geldsnor!

Ondanks dat ik niet mag tillen, is de caravan ingepakt! Geldsnor gaat een weekje met het gezin op vakantie naar zijn geboortegrond. Even lekker de kinderen laten zien waar ik een deel van mijn jeugd heb doorgebracht (in 4 verschillende huizen).

Niet dat het die kinderen interesseert natuurlijk, maar wij vinden dat wel leuk. Vanmiddag halen we ze op tijd van de BSO en de automatische mailbeantwoorder staat al aan. Nu nog de laatste paar kleine dingetjes en gaan met die banaan!

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

5 gedachten over “Caravan is ingepakt”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *