Dan maar wat #lockdownprojectjes bedenken

Geldsnor!

Mijn eerste lockdown-project was de Schaapskooi zoals we het noemen, en die is best heel aardig gelukt.

Het is een overkapping met puntdak, volledig met de hand gezaagd, 7.5 bij 4 meter. Het watert af in de wadi. Het was een prachtig, maar vermoeiend project. Het viel samen met de rest van het project van de tuin.

Maar nu is het winter en ik heb net als alle andere Nederlanders net kunnen vernemen dat de komende 5 weken weer anders dan anders zullen zijn. De kinderen zijn thuis, maar het is ook winter. En de bouwmarkten zijn dicht. Ik moet naarstig op zoek naar winterprojecten!

Genomineerd zijn tot nu toe: aflakken van de plinten (12cm hoog, 130m plint), het verven van deuren & kozijnen (11 deuren). En nog iets aftimmeren op de slaapkamer achter het bed (3,5m breed, 70cm hoog). Voor alles heb ik de materialen in huis.

Ook moeten er nog een paar raamkozijnen geschilderd worden (haha…een paar! Grapjas. Het zijn er 18!). Ik vrees dat dit vrij hoog op het lijstje staat. Maar ik ga beginnen met het aftimmeren achter het bed.

Ik heb mijn collega’s vast laten weten dat ik de komende weken moeilijk bereikbaar ben. Ik had sowieso al 2 weken vakantie gepland, maar daar plak ik een paar dagen aan vast. Vanaf 6 januari is mijn vrouw met zwangerschapsverlof, maar ook dan zijn de kinderen nog even thuis en zij hoog zwanger. Het zal even aanpoten worden…

Heb jij al plannen voor tijdens de lockdown?

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *