De eikjes worden wakker

Geldsnor!

Eerder, inmiddels een paar maandjes terug (17 december), blogte ik over de kleine eikjes op de zolder. Ik wilde weten of ze blad zouden krijgen.

Dat is aan het lukken – maar het duurde wel veel langer dan verwacht. Mogelijk ook omdat ik doordeweeks als de kinderen uit huis zijn zelf beneden zit en dus boven geen verlichting en verwarming heb. Maar langzaam zie ik de knoppen groen worden en barsten: het teken van leven.

Geheel ter mijner verbazing: er blijkt nog een eikel in de pot te zitten! Die is véél sneller opgekomen dan de anderen en heeft inmiddels al een paar blaadjes en is zelfs al groter dan de oudere boompjes.

Superleuk! Daar kan ik nu echt van genieten. Ja, een beetje gek ben ik wel.

Morgen ga ik 20km wandelen – ook zin in. Fijn weekend!

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

One thought to “De eikjes worden wakker”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *