De keuken: toch niet onder controle

Geldsnor!

Dacht ik eerder alles onder controle te hebben…Blijkt dit helemaal niet zo te zijn!

Eerst mijn mooie Italiaanse keramieken lampen. Of ik een link plaats hangt er nog vanaf of het bedrijf het netjes op gaat lossen: de verkeerde fittingen zijn meegeleverd. Althans, bij de ene lamp is de juiste meegeleverd, maar bij de andere niet. Balen, want het is een symmetrische opstelling en dat moet dus dezelfde fitting zijn. Daar is geen work-around mogelijk. Ze hebben gevraagd om een foto (geloven ze me niet? Wat zou mijn belang zijn?!)…Maar nog geen oplossing geboden.

En eerder vandaag ging mijn telefoon. Ja, hallo, ja, met Geldsnor. U zegt wat? De levering van de fabriek zat er niet bij? Het wordt dus iets later?

Iets is in dit geval “mogelijk” een dag later. Een dag is nog wel te doen. Maar waarom is het leveranciersprobleem van mijn leverancier mijn probleem? Of waarom wordt daar mijn probleem van gemaakt?! Ik zit in een huis zonder keuken en met 3 kleine kinderen. Ik wil gewoon weer koken, in huis.
Regel dat, dus.

Hopelijk komt het goed. On the bright side: het stucwerk kan nu een dag langer drogen…

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

2 gedachten over “De keuken: toch niet onder controle”

  1. Mijn man heeft een klusbedrijf en hij merkt nu dat er echt problemen ontstaan bij het leveren van bepaalde producten. De leverancier krijgt het simpelweg niet geleverd en logischerwijs kan mijn man dan ook niet de door hem bestelde spullen afnemen. Hierdoor moet er soms door de klant een andere keuze gemaakt worden of de klus moet worden uitgesteld.
    Ook met de planning is het lastig want hij weet niet hoe lang het duurt voor de door hem bestelde spullen binnen komen. Alles gaat tegenwoordig “onder voorbehoud van levering”.
    In jullie geval is het natuurlijk heel lastig omdat je midden in een verbouwing zit. Dat is voor niemand leuk.

    1. Het is ook lastig. Maar deze keuken zijn ze gewoon vergeten het op de vrachtwagen te zetten. En dat is wel een probleempje met de biologische interface. Maar dat er dingen fout gaan is niet erg. Als het maar goed opgelost wordt! Komt vast goed…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *