De lente komt er aan!

Geldsnor!

Kijk, ik ben een boomknuffelaar. Ik maak me veel zorgen om de staat van ons milieu, klimaat en hoe we met grondstoffen omgaan. Een derde kind was dan ook geen evidente keuze.

Maar goed, de lente komt er aan. En hoe! 15-20 graden, wat qua afwijking gelijk staat aan 37-42 graden in de zomer. Buiten statistisch warm. Maar o-o-o! Wat kijk ik er naar uit!

Iedereen naar buiten, genieten van het zonnetje, voorzichtig bbqen en een witbiertje drinken. In de tuin, niet op het terras. Maar wat zal het ons goed doen allemaal. Ik ga genieten, ondanks dat de vakantie erop zit. Genieten van de warmte, de zon op mijn huid, het licht, de vogels, opkomende plantjes.

Geniet van het weekend!

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *