Dit wordt een topweekend!

Geldsnor!

Vandaag is het zaterdag, en de laatste zaterdag voorlopig (hoop ik) waarop er geen zwemles is. Want, als het goed is, gaat volgende week de zwemles weer beginnen. Maar dit weekend nog niet. Nee, dit weekend mag ik me volledig uitleven op klussen. Helaas even zonder dat 1 van de kinderen kan helpen, want ik moet aan de slag op de zolder.

En de belangrijkste klus op zolder is het maken van een balustrade rondom het trapgat. Als die er is, dan is het veilig voor de kinderen maar tot dat moment is het nog levensgevaarlijk voor hen. En voor mezelf ook, eigenlijk. Ook ga ik een tussenwand maken op zolder en een bureau (263cmx80cm) plaatsen, geïntegreerd in een boekenwand tegen de buitenmuur.

En dan vanmiddag. Vanmiddag gaan we onze nieuwe pizzasteen testen! We hebben zo’n buitenkeuken/gasbbq en daar vorige week een grote steen voor gekocht om pizza’s op te bakken. Samen met een bevriend koppel gaan we dus lekker pizza bakken. 4 volwassenen, 5 kinderen: een klein feestje in coronatijd. Niet helemaal conform de regels, maar ter geruststelling: we zien hen sowieso meerdere keren per week en dat beperkt het risico enigszins (althans, het risico blijft net zo groot). Maar we schatten ons geestelijk welzijn, ofwel genieten van het leven, momenteel even iets hoger in dan het risico op coronabesmettingen van of door onze beste vrienden.

Geniet van het leven – wellicht duurt het maar even!

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *