Dorpsfeest!

Geldsnor!

Al jaren woont Geldsnor, geboren in een middelgrote stad, in een klein dorpje in het zuidoosten van het land.

Regelmatig heb ik al geblogd over de geneugten van het platteland, en over de nadelen.

Soms is er herrie, en soms stank. Meestal rust en een goede samenleving. Een echte bakker, een ijswinkel, boerderijwinkel en een grotere kern dichtbij met 5 supermarkten. In mijn dorp wonen nog geen 2000 mensen en men kent elkaar dus redelijk.

Wij zijn import, maar daarin zijn we niet uniek. Ons dorpje is gezellig en levendig, mede dankzij de carnavalsvereniging. En gister was het feest in het dorp. Slechte muziek, duur bier (maar we steunen de carnaval) en bitterballen: wat wil je nog meer op een stoffige vrijdagavond?

Het was weer ouderwets genieten in ons dorpje. Wim zag het goed!

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *