Draag je het niet? Verkoop het dan! Vinted…

Geldsnor!

Sinds een aantal dagen terug heeft Lieftallige Echtgenote iets ontdekt. Vinted. Je kent het vast wel van de reclame en ongetwijfeld zijn ze ook actief op sociale media (maar ikke niet).

Ze heeft de app gedownload. Accountje gemaakt. En inmiddels al heel wat kleren verkocht! Het werkt schijnbaar écht. Een aantal kledingstuks is al verhandeld (en andere ook al weer binnengekomen). De oogst? Ongeveer 50 EUR nu in de eerste week. En een legere kast, want er is kleding verdwenen die we echt never-nooit-niet-meer gingen dragen maar die verder prima was: positiekleding voornamelijk.

De eerste ervaring is zeer positief. Het werkt vrij simpel: fotootje maken, categorie selecteren, prijs bepalen. Het wordt verkocht (of niet), je print een label uit en geeft het af bij een pakketpunt. Als de koper het heeft ontvangen markeert deze “ontvangen” en het geld wordt bijgeschrevne in je account. Het geld wat je verdient met de verkoop blijft op het account staan en je kunt kiezen of je dit laat uitbetalen, of gebruiken als tegoed om zelf bij anderen kleding te kopen.

Nog geen addertjes tegengekomen en een zeer gebruiksvriendelijke interface. Aldus Lieftallige Echtgenote. Dus, tipje als je iets milieuvriendelijks wilt doen (namelijk hergebruiken van kleding), ruimte nodig hebt en wat extra centen kunt gebruiken: Draag je het niet, verkoop het dan!

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

2 gedachten over “Draag je het niet? Verkoop het dan! Vinted…”

  1. Ik zie de laatste tijd meerdere blogs over vinted en allemaal positief. Vriendin van mij heeft ook bijna alle kleertjes voor de aankomende baby via vinted gekocht. Kwaliteit ziet er over het algemeen goed uit.
    Zelf ben ik voorstander van doneren (als je het kunt missen). Mijn vraag dus aan jouw volgers om kleding te doneren aan de kledingbank. Met name aan kleinere maat herenkleding en kinderkleding is altijd behoefte,

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *