Een meevaller waar ik niet blij mee ben…

Geldsnor!

Tsjonge. Kregen we toch een financiële meevaller vorige week zeg. Eentje waar ik absoluut NIET blij mee ben! We waren immers voornemens om volgend jaar een dakkapel te plaatsen op zolder. Helaas is besloten door de gemeente dat wij hiervoor geen vergunning krijgen. Het heeft iets te maken met de vorm van onze woning (die is niet standaard) en de ligging tov. de straat.

Enfin, daar komen we wel overheen, maar het is wel balen. Daar gaat onze makkelijke uitbreiding van de woonruimte (en ~20.000 EUR)
Wel kreeg ik nog een meevaller, namelijk een loonsverhoging. Dit is slechts 2%, maar wie het kleine niet eert komt vast niet uit Weert! Aan de andere kant is het toch bijna 100 EUR per maand netto.

Ik wens iedereen een fijn Oud & Nieuw!

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

2 gedachten over “Een meevaller waar ik niet blij mee ben…”

  1. Hoi,
    Vervelend zeg. Heb je je nog verdiept in zogenaamde dakserres (veredelde dakramen)? Dan heb je meer mogelijkheden als het gaat om vergunningvrij bouwen. Vrienden van mij hebben er ook zo een genomen vanwege gemeentelijke regels over dakkapellen en het geeft toch een boel licht en ruimte….
    goede jaarwisseling!

    1. We hebben er wel naar gekeken, maar dat gaat ook lang niet altijd vergunningsvrij – en het zou wel een hele grote afbreuk doen aan onze woning, zonder het echte “probleem” op te lossen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *