Eerste keer bloed gegeven

Geldsnor!

Zo, ik schreef er al eerder over, maar het is gelukt: ik heb vandaag voor het eerst bloed gedoneerd. Enkele weken geleden heb ik de eerste tests gehad, en schijnbaar was alles goed.

En daarom kreeg ik een oproep om bloed te doneren, in de twee weken volgend op 26 juli. De eerste week ging helaas niet ivm een corona vaccinatie. Maar nu dus wel!

Ervaring? Het uithalen van de naald doet het meeste pijn, en binnen tien minuten was de zak vol. Lekker blikje cola en een stroopwafel gehad, en lekker ongestoord een boekje kunnen lezen. Aanrader!

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

2 gedachten over “Eerste keer bloed gegeven”

  1. Hmm, het uithalen van de naald kán het meeste pijn doen, maar dat hoeft niet. Zeg even bij de volgende donatie dat je dit ervaren hebt, dan kunnen ze er rekening mee houden en misschien zelfs een andere techniek gebruiken voor het eruit halen van de naald. Soms kan het helpen om ook naar een ervaren donorassistent(e) te vragen – wie weet had je deze keer een nog niet zo handige beginnende donorassistent(e)…

    Verder heel hartelijk dank en tot een volgende keer bij ons!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *