Einde quarantaine

Geldsnor!

Yes! Net bericht van de GGD: mijn coronatest was negatief. En daar ben ik heel blij mee: het betekent dat ik officieel uit quarantaine mag.

Daar was ik in sinds afgelopen zondag, nadat ik terugkeerde uit de VS. Om redenen die ik niet begrijp is de VS namelijk een zeer hoog risico gebied. Maar je mag vanuit Frankrijk, met meer besmettingen per hoofd van de bevolking zo naar binnen rijden.

Maar goed: negatief, dus kan ik er weer op uit naar de winkels (haha) en naar zwemles met de oudste. Jippie!

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *