Eindelijk: corona in huis

Geldsnor!

Het is helaas eindelijk gelukt. In huize Geldsnor heerst corona. Bij vrouwlief en we vermoeden de beide dochters. Uitzonderlijk vervelend. Voor de meiden. Maar ook voor mij. Want het advies is nog steeds: bezoek geen zwakkeren als je huisgenoot positief getest is.

Superbalen dus: ik kan mijn vader niet bezoeken de komende tijd! En hoewel hij stabiel is, is hij nog niet buiten levensgevaar. Slechte timing dus. Zelf ben ik nog steeds coronavrij!

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

5 gedachten over “Eindelijk: corona in huis”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *