En opeens is er flow

Geldsnor!

Opeens gaat alles even allemaal goed. Herken je dat? Puzzelstukjes vallen op hun plaats. Het begon vorige week. Ik had de wereldbol nachtlamp van mijn zoon gerepareerd. Dat wil zeggen, uit elkaar gehaald en een nieuw lampje er in gedaan.

Klinkt arbitrair? Wellicht. Maar het lampje bleek nog een gloeilampje te zijn van 15w en die is vervangen door 2w LED. Reken even mee! Die lamp brandt meer dan 12u per dag (of nacht, het is een nachtlampje) . Besparing? 50kwh per jaar, ofwel bijna 1,5 procent van het verbruik exclusief de autolader. Dat is pas laaghangend fruit!

En door! Opeens is mijn dochter zindelijk. Boem, pats. Zindelijk. Lekker hoor.

Afgelopen vrijdag werd dit aangevuld met nachtzindelijke zoon, een bericht van Greenchoice dat ik mijn maandbedrag zou moeten verlagen en dat een bedrijf welwillend is om mee te denken aan mijn idee, en het mede uit te willen voeren.

En als klap op de vuurpijl lijkt het er op dat ik ook overeenstemming met mijn werkgever ga bereiken over een uhm….belangrijk deel.

Fijne zondag!

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

4 gedachten over “En opeens is er flow”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *