En zo zit je bij de huisartsenpost

Geldsnor!

Wij hebben vakantie en zijn momenteel ook op vakantie. Maar het lijkt wel of ik een parallel leven leidt met blogger Luxe of Zuinig… Hij ging op vakantie en had een zieke dochter.

En hier: idem dito! Vrijdag op vakantie gegaan met dochter met koorts en dergelijke. Maar het werd alleen maar slechter. Resultaat: gisterochtend naar de huisartsenpost in het lokale ziekenhuis. Gevolg: antibiotica kuurtje. Gelukkig reageert ze er goed en snel op. Het gaat nu direct stukken beter.

Het weer laat helaas wel wat te wensen over…maar toch is het lekker om vakantie te vieren!

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

5 gedachten over “En zo zit je bij de huisartsenpost”

 1. Beterschap voor je dochter!
  Heerlijk om nu te beschikken over een caravan met dit weer en een ziek kind! Het is hier op dit moment 14 graden, maar gelukkig wel droog. Er wordt méér regen verwacht. Dan is een tent niet zo prettig, althans ik zou het vreselijk vinden.

  1. Hier is het nu zonnig en eigenlijk elke dag wel 20 graden geweest. We zijn in de Achterhoek, niet zo ver van huis. Uurtje rijden ongeveer. Vooral in de nachten regen gehad en 2x wat sneu gespetter in de avond.

   Met de kleine meid gaat het gelukkig een stuk beter nu!

 2. Ai…. Slecht nieuws en vervelend zo op vakantie gaan, maar gelukkig zie ik je comment dat het al beter weer met haar gaat dat is mooi.

  Geniet van je vakantie komende dagen wordt het weer stukken beter weer met 25 graden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *