En zo zit je bij de huisartsenpost

Wij hebben vakantie en zijn momenteel ook op vakantie. Maar het lijkt wel of ik een parallel leven leidt met blogger Luxe of Zuinig… Hij ging op vakantie en had een zieke dochter.

En hier: idem dito! Vrijdag op vakantie gegaan met dochter met koorts en dergelijke. Maar het werd alleen maar slechter. Resultaat: gisterochtend naar de huisartsenpost in het lokale ziekenhuis. Gevolg: antibiotica kuurtje. Gelukkig reageert ze er goed en snel op. Het gaat nu direct stukken beter.

Het weer laat helaas wel wat te wensen over…maar toch is het lekker om vakantie te vieren!

5 gedachten over “En zo zit je bij de huisartsenpost

 1. Beterschap voor je dochter!
  Heerlijk om nu te beschikken over een caravan met dit weer en een ziek kind! Het is hier op dit moment 14 graden, maar gelukkig wel droog. Er wordt méér regen verwacht. Dan is een tent niet zo prettig, althans ik zou het vreselijk vinden.

  • Hier is het nu zonnig en eigenlijk elke dag wel 20 graden geweest. We zijn in de Achterhoek, niet zo ver van huis. Uurtje rijden ongeveer. Vooral in de nachten regen gehad en 2x wat sneu gespetter in de avond.

   Met de kleine meid gaat het gelukkig een stuk beter nu!

 2. Ai…. Slecht nieuws en vervelend zo op vakantie gaan, maar gelukkig zie ik je comment dat het al beter weer met haar gaat dat is mooi.

  Geniet van je vakantie komende dagen wordt het weer stukken beter weer met 25 graden!

Reacties zijn gesloten.