Er staan spannende dingen te gebeuren

Geldsnor!

Op dit moment, zondagavond, zit ik lekker onder de terrasoverkapping (zelf gemaakt) een heerlijke pot Frans bier te drinken (Brasserie du Mont Blanc la Blanche). Het is een graad of 25 en de tuin is voorzien van een flinke hoeveelheid vocht. Zoveel dat de toiletten het water omhoog lieten borrelen. Aan mijn wadi heeft het niet gelegen: 20mm in een kwartier ging probleemloos.

Maar goed. Spannende dingen. Mogelijk leuke dingen. Eerder dit jaar ben ik weer gewoon gaan werken. In loondienst, traditioneel maar met een moderne twist: ik werk fulltime. Ongehoord tegenwoordig.

Al een kleine 2 maanden nadat ik begonnen ben maakte ik promotie. Een collega vertrok en ik nam zijn taken over.

En onlangs is me verteld dat mijn leidinggevende waarschijnlijk gaat vertrekken. Hij was zelf de bron, dus dat kon zomaar eens betrouwbaar zijn. Een contract heeft hij nog niet getekend, dus een slag om de arm blijft gewenst.

Hij zou graag zien dat ik hem opvolg. Dat zou ik ook graag zien. Maar hij heeft er uiteraard niets over te zeggen. Dus dat is spannend: sowieso ben ik een goede vriend kwijt op de werkvloer (ik ken hem al lang), en mogelijk heb ik een carrièrekans. Afwachten maar: het zou een aardige stap zijn naar kunnen stoppen op mijn 50e… Ik hou je op de hoogte!

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

4 gedachten over “Er staan spannende dingen te gebeuren”

  1. Spannend! Sowieso ben ik niet verbaasd om te lezen dat deze dingen gebeuren bij jouw. Volgens mij ben een zeer bekwaam en gedreven persoon die tot resultaten komt. Enige waar ik altijd mijn twijfels bij heb is of andere mensen niet misbruik maken van dit gegeven. Dat is iets waar je zelf invloed op hebt.
    Daarnaast, die pot goud op het einde is leuk, maar zeg nou eerlijk, zou jij kunnen stoppen met werken? 😉

    1. Mijn grenzen zijn vrij stevig bewaakt. Eén keer een bijna-burn-out maakt je daar alert op.
      Nee, stoppen met werken zou ik niet. Maar een mooi pandje kopen ergens in Frankrijk in de bergen en dat verbouwen? Zeker!

  2. Toch goed dat je toen die andere baan niet aangenomen hebt 🙂 De kansen komen nu van een andere kant, maar veel beter te combineren met je gezin.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *