Fijne feestdagen en dank voor alle steun

Geldsnor!

Bedankt aan een ieder die zijn of haar steun heeft betuigd gister. Het heeft mij veel goed gedaan om het van me af te schrijven.

Nu ga ik lekker me voorbereiden op de kerst. De verse kerstbroden staan te rijzen, de lunch wordt dadelijk opgediend en de kinderen zijn vrolijk. Ondanks het trieste nieuws van gister. Ik kijk uit naar de komende dagen met één van de spannendste weersituaties sinds tijden (wel sneeuw/geen sneeuw) en recordwarmte in de week erna (met mogelijk >15C!). Bijzonder, en zeer interessant.

Ik wens iedereen een bijzonder prettige Kerstperiode. De Snor heeft geen vakantie en zal volgende week dus regelmatig gewoon een blogpost plaatsen.

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

One thought to “Fijne feestdagen en dank voor alle steun”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *