Fijne Pasen gewenst

Geldsnor!

Zelf ben ik bepaald niet gelovig of religieus. Maar ik ga toch absoluut genieten van dit paasweekend. Het weer lijkt niet echt mee te werken, maar we kunnen ook genieten zonder dat het 25 graden is, toch?

Wij gaan in ieder geval 3 dagen op rij broodjes afbakken (vandaag, zondag & maandag), lekker gourmetten (origineel!) en maandag bij mijn ouders op bezoek. Heerlijk een paar dagen met de kinderen zonder te hoeven werken. Nouja, zo voelt het eigenlijk al (veel te) lang, we zijn immers vrijwel altijd thuis.

We gaan ook lekker klussen, opruimen en tuinieren: de zolder moet leeggehaald worden, mijn kantoor verder afgemaakt worden (elektra aanleggen), er is zwemles (uitbesteed), een foto-sessie voor de “newborn” (choose your battles wisely, gentlemen!) en er kan het een en ander de groentetuin in.

Wij maken er in ieder geval gezellige dagen van. Ik hoop jij ook!

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

2 gedachten over “Fijne Pasen gewenst”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *