Flink opgeruimd & verkocht

Geldsnor!

De afgelopen maanden zijn we druk geweest. Met werken, met het gezin. Maar ook met het huis en de tuin. En met mezelf beschermen: waar ik voorheen nog wel eens de laptop ’s avonds pakte om wat te doen, doe ik dit nu al maanden niet meer. Je ziet dit ook terug in de blogfrequentie, die vanaf mei stukken lager is.

Maar goed: het blog is er nog. Dat kun je van veel spullen in huis niet zeggen! We hebben véél verkocht. Een loopkarretje van de kleinste. Een bakfiets, kinderwagen. Zelfs nog een dakraam-gootstuk. En ongebruikt speelgoed, gereedschap etc.

Het levert al met al aardig wat op. Dat mag ook wel: vrouwlief heeft bedacht iets te willen gaan doen met het gezin met kerst en dat is dúúr. En gezien het absoluut niet gebudgetteerd is, en er op geen enkele manier een voordeel uit te halen is, moeten daar middelen voor vrijgemaakt worden.

Inmiddels komen we nog slechts 300 van de 1000 EUR tekort. Te overzien, al is er inmiddels ook wel een eind aan het komen aan wat we nog kunnen verkopen.

Paradoxaal genoeg hebben we ook heel wat andere uitgaven gedaan en nieuwe potjes gemaakt. Op 1 zo’n uitgave kom ik terug, en op een potje ook.

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

One thought to “Flink opgeruimd & verkocht”

  1. kinderspullen zijn bij uitstek geschikt om door te sluizen naar de volgende gebruiker. Toen we uit de kleine kinderen waren, hadden we meteen minder spullen voor vrienden/familie/Marktplaats en natuurlijk kleedjesmarkt (daar zijn kinderfietsen altijd grote trekpleisters – we verkochten de fietsen vaak op voorwaarde dat ze pas een paar uur later werden opgehaald).
    Ik ben benieuwd naar jullie Kerstuitstapje!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *