Geldsnor groeit uit zijn jasje

Geldsnor!

Niet omdat april de negende maand op rij is met meer dan 20.000 bezoekers. Nee, letterlijk. Alle goede intenties ten spijt ben ik langzaam aan het uitdijen. Nog niets schokkends voor velen, maar wel voor mij.

Ik kom er langzaam achter dat ik met drie kinderen en allebei een baan minder tijd heb om veel te sporten. Vroeger liep ik marathons, halve marathon, zevenheuvelenloop en drie tot vijf keer per week voor de lol. Ik fietste veel, wandelde veel en ging vaak klimmen.

Nu komt het er niet meer van. En dat merk ik. Langzaam bol ik op onder mijn shirt. Breder en breder. Tijd om het tij te keren.

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

5 gedachten over “Geldsnor groeit uit zijn jasje”

    1. Nee, maak je geen zorgen. De 18 minuten op 5km zoals vroeger haal ik niet meer en de marathon in 3 uur ook niet meer. Gewoon wat fitter en geen stiekem dikkerdje worden is genoeg.

  1. Ik sport iedere dag, het is onderdeel van mijn vaste patronen, soms iets te vast want ik ben niet erg flexibel als ik moet aanpassen ivm werk of privé-afspraken. Maar door het onderdeel te maken van mijn dagelijkse dingen, net als ontbijten, werken etc ga ik gewoon, ook als ik geen zin heb. Voel me na afloop altijd lekker! Ik heb geen druk gezinsleven en kan in mijn vrije tijd mijn eigen plannen uitvoeren, alleen of samen met mijn partner. Snap dat dit voor jou anders is. Maar iedere dag minimaal een half uurtje ‘me time’ om te gaan hardlopen zou dat lukken?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *