Geldsnor heeft een nieuwe baan

Geldsnor!

Nu hoor ik de vaste lezers denken “huh”? Je bent toch voor jezelf begonnen?! Dat klopt. Maar toch heeft de Geldsnor een nieuwe baan. En dus is hij nu druk, al is het maar met het in de derde persoon schrijven over zichzelf.

Het zit zo: ik werk nog 1 dag per week voor mijn oude werkgever. En toen kwam er iemand anders, die wel een tijdelijke opdracht had voor in ieder geval 7 maanden, maar dit niet op consultancy basis wilde doen. Met wat wikken en wegen en veel excel-sheets heb ik bepaald dat dit weinig uitmaakt. Want dit jaar voldoe ik sowieso niet aan het ondernemerscriterium en volgend jaar moeten de inkomsten uit het nieuwe bedrijf komen.

Tegelijkertijd heeft het wel voordelen: ik ben nu 3 dagen per week extra “onder de pannen”, waarbij ik mijn netwerk in mijn expertisegebied belangrijk uitbreidt. Maar ook beteketn het een verzekering van inkomsten de komende maanden en geen zorgen omtrent AOV en dergelijke. Een ideale oplossing, voor nu.

Ondertussen is het ontwikkelen van mijn eigen bedrijf goed op gang. De app is inmiddels bijna klaar (al kreeg ik bij de eerste oplevering voorspelbaar genoeg wat foutjes waardoor deze vastliep).
Nu vraag ik me af: zal ik een deel van mijn anonimiteit prijs geven, zodat ik een grotere gebruikersbasis kan bereiken? Daar ben ik nog niet helemaal uit. Tot nu toe weten 2 personen wie ik ben – en dat bevalt me eigenlijk wel goed. Hmmz…Lastig.

Anyway: ik ben dus een beetje druk. 2 banen, een eigen onderneming en een gezin met 3 kinderen is een aardige hoeveelheid ballen om in de lucht te houden!

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

3 gedachten over “Geldsnor heeft een nieuwe baan”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *