Geldsnor heeft promotie gemaakt

Geldsnor!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik ben begonnen bij een nieuwe werkgever. Een dik half jaar.
Dit bevalt me bijzonder goed, ondanks het flinke woon-werkverkeer en het regelmatige reizen. Maar het hoort er bij.

Al snel, na enkele weken, bleek dat een collega voornemes was te vertrekken. Het was een “no-brainer” dat ik zijn functie over zou nemen: die sloot feitelijk veel beter aan bij mijn ervaring en interesses. Moet je nagaan hoeveel lol ik sindsdien heb gehad. Dit was nóg leuker!

Maar: enkele weken voor de vakantie liet mijn leidinggevende weten dat ook hij ging vertrekken. Soms komt het toevallig zo uit. Na een hoop onderhandelingen en gesprekken (geintje, het was 10 minuten) is ook dat beklonken: ik heb zijn functie overgenomen.

Nu mag ik mij (wederom) toevoegen aan het rijtje “managers”. Met flinke uitdagingen op zowel economisch als personeel vlak. Het was en is een bijzonder drukke tijd met héél veel onderwerpen waar ik mee bezig ben. Ook omdat ik binnen het bedrijf waar ik werk nog niet zoveel ervaring heb en ook daar lerende ben.

Maar goed: de ballen zijn nog steeds in de lucht en de collega’s waren erg opgelucht toen we ze vertelden dat ik hun manager zou worden.

Uiteraard legt het ook geen windeieren: het brutoloon stijgt een kleine 18% dit jaar en nog eens 15% volgend jaar, los van eventuele CAO-verhogingen.

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

3 gedachten over “Geldsnor heeft promotie gemaakt”

  1. Dat is erg tof, van harte gefeliciteerd! Natuurlijk leuk om zo snel promotie te maken binnen een bedrijf en dat je collega’s dan ook nog blij zijn dat jij hun leidinggevende wordt is ook een mooie compliment. Veel plezier in je nieuwe functie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *