Geldsnor op Twitter

Geldsnor!

Sinds heden heeft Geldsnor een Twitter-account. Ik ben zelf groot fan van Twitter. Tegelijkertijd realiseer ik me terdege dat Twitter het afvoerputje is van de samenleving, waar anonimiteit en botheid de boventoon voert.
Ideaal dus voor mij!

Recentelijk zag ik dat mijn eigen blog namelijk wat bezoek verkreeg vanuit Twitter – dus waarom niet? Het kan mooi op de achtergrond open blijven op een schermpje en is een welkome afwisseling tussen de soms wat saaiere meetings door.

Zal ik daardoor minder posten? Nee, wellicht zelfs meer. Al is dat niet zó moeilijk, want de laatste tijd blog ik niet zoveel meer.

Welke tweeps móet ik volgen?

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

8 gedachten over “Geldsnor op Twitter”

  1. LarsBoelen en Plushuis, ze tweeten over energiezuinig wonen, bestaande huizen en nieuwe huizen zo aangenaam mogelijk maken voor de mens zonder dat de natuur erop achteruit gaat.

  2. Ai, gelukkig blijf je ook bloggen. Ik moet er niet aan denken, Twitter.
    Ik ken mezelf, beter van.niet en dan tijd overhouden voor boeken (facts n fiction)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *