Geldsnor stopt er mee

Geldsnor!

Per einde van deze maand gaat de site op zwart. Ik stop er mee. Geen zin meer, geen inspiratie meer.

Ik heb nu 700 berichten geplaatst, en ontvang sinds september maandelijks meer dan 20.000 bezoekers. Stoppen op je hoogtepunt.

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

29 gedachten over “Geldsnor stopt er mee”

 1. Heel jammer, want lees je blog graag! Maar dank voor al je tijd en inspanning en de manier waarop je dingen inzichtelijk hebt gemaakt. Voor mij echt inspirerend!

 2. Jammer, je blogs zijn en blijven de moeite waard. Goede, begrijpelijke uitleg van actuele zaken.
  Dank voor alles wat je deelde.

 3. Lieve Snor,
  Ik denk dat je echt aan de lente toe bent en nu even een dipje hebt. Ik las je altijd graag ook al waren sommige blogs hogere wiskunde voor me. Ik hoop dat je op je besluit terugkomt en je toch (af en toe) blijft schrijven. Maar anders, dank en alle goeds.

 4. Wat jammer dat je je lier zo plotseling aan de wilgen hangt. Ik las graag mee. Bedankt voor de inspiratie en alle goeds gewenst. Nathalie

  1. Beste snor, erg jammer dat je gaat stoppen.
   Ik heb jouw berichten altijd met veel plezier gelezen. Ik snap dat je, naast jouw werkzaamheden en prive-leven, aardig wat tijd in de berichten “moet” steken, en dat die druk soms gewoon niet leuk meer is. Wellicht is het leuk om af en toe wat te schrijven, gewoon als je weer de krielbels/inspiratie krijgt. Probleem is dan wel hoe je de oude leesgroep zou moeten informeren dat er weer wat nieuws is, maar misschien kan je daar iets voor verzinnen. In ieder geval bedankt en het ga je goed!

 5. Hey, wat jammer. Dank voor de interessante blogs, er is veel behoefte aan financiële blogs die de zaken aan de hand van feiten (ipv meningen) duidelijk maken.

 6. Lastig om te blijven schrijven met je nieuwe baan en ook nog een gezin plus al die reistijd die je hebt.
  Goed dat je dit vooraf deelt. Bij veel bloggers bloedt de site dood. Succes met je beslissing.

 7. 1 aprilgrap geloof ik niet. Waarschijnlijk, de tijdsdrukte.
  Evengoed vreselijk jammer als je bij je besluit blijft. Je schrijft in duidelijke taal over actuele zaken.
  Mocht het zo zijn, bedankt voor al die blogjes. En het ga jullie goed.
  Groet vanuit de Achterhoek.
  Francien.

  1. Beetje vroeg voor een 1 april grap 😉
   Mocht het wel echt zo bedoeld zijn: is een lagere blogfrequentie niet iets om te proberen? Iedere dag een artikel eruit persen lijkt me al topsport.

 8. Wat ontzettend jammer ! Kom elke dag via Aaf bij jou terecht !
  Geniet zo van je uiteenzettingen ! Hoop dat het zoals door sommigen gesuggereerd wordt een 1 aprilgrap is ! En zo niet, het ga je goed !

 9. Zoals velen voor mij, hoop ik dat dit een vroege 1 april grap is. Ik heb de blogs met veel plezier gelezen, en het zou jammer zijn als dit stopt. Wel/geen grap, in elk geval bedankt voor de fijne en vaak inspirerende blogs.

 10. Ik hoop op een 1 april grap die veel te vroeg is.
  Maar zoals je in het begin van je blog carrière zei, ik stop er per direct mee als mensen weten wie ik ben. Dus gezien de snelheid waarmee je dit aankondigt lijkt me dit ook nog een optie.

  In het geval van een vroege 1 april grap. Een beetje te vroeg he 😉
  In het geval van anonimiteit in het geding, logische stap, maar maakt het echt uit? Vaak hebben mensen toch al een vermoeden wat in je persoonlijke schrijfwijze ook herkenbaar wordt maar het niet zeggen.
  Mocht het toch je inspiratie zijn, wat mij zou verbazen overigens, dan kan je altijd gewoon minder gaan bloggen. Niets moet he 😉

  In ieder geval hoop ik op recht dat een grap is want ik lees je blog met plezier! Mocht het niet zo zijn. Het was mij een waar genoegen om je blog te mogen lezen en af en toe met je te sparren! Succes met je startup en je verdere weg voorwaarts, maar dat gaat je zeker lukken.

 11. Mijn eerste gedachte was ook ‘1 april!’

  Maar mocht je het menen, je moet vooral doen wat je zelf wilt: als je niet meer wilt bloggen, wie zijn wij dan om van je te vragen wel door te gaan.
  Ik hoop echter wel dat je de site nog een poosje als naslagwerk wilt bewaren. Er staan zoveel goeie blogs op, met duidelijke voorbeelden, goed berekend voordeel, etc. Ik herlees zelf soms wat na, maar ik verwijs anderen ook wel actief naar je blogs, bijv met uitleg waarom dynamische tarieven een goed idee zijn, en zonnepanelen, en hoe het werkt met graaddagen, etc etc. Je blog wordt zo enorm gewaardeerd!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *