Geldsnor wijzigt zijn betaalpakket en bespaard 37 EUR per jaar

Geldsnor!

Soms, heel soms, krijg je nuttige pop-upjes onder je saldo in de ING app. Van de week was daar het nieuws dat ik het vaakst inlog op donderdag. Who cares. Eerder al berichtjes over beginnen met beleggen (beginnen?!). En pensioen, overwaarde, verhuizen etc.

Daar heb ik allemaal niet zoveel aan. Maar het berichtje van vorige week was wél interessant: overstappen naar een ander betaalpakket zou geld opleveren. Mijn huidige betaalpakket werd niet meer aangeboden. Dit pakket was de afgelopen jaren ook behoorlijk in prijs gestegen en zou vanaf januari op een lieve 5.80 EUR per maand uitkomen plus 1.10 EUR voor een tweede rekeninghouder (en/of rekening).

Het nieuwe pakket doet eigenlijk alles wat het oude pakket doet. Behalve dat pinnen (als in: geld uit een muur trekken) of geld storten geld kost. Het aantal keer dat we dit doen is op 1 hand te tellen. In de afgelopen 10 jaar. Alleen de oude schoonmaakster wilde contant geld, maar na een akkefietje omtrent beschadigde items in ons huis wilde ik de schoonmaakster niet meer hebben :-).

Mijn nieuwe pakket gaat 2.70 EUR per maand +1.1 voor 2e pashouder kosten. Dat is een besparing op jaarbasis van maar liefst 37.20 EUR! Voorwaar niet slecht, voor 1 minuut werk in de App.
(als ik creatief reken is de bank zelfs meer dan gratis, want we krijgen natuurlijk ook weer rente en de maandelijkse rente is hoger dan de bankkosten)

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

7 gedachten over “Geldsnor wijzigt zijn betaalpakket en bespaard 37 EUR per jaar”

  1. Oei, je hebt (natuurlijk) gelijk zie ik nu. Een prijsstijging van 42%, niet mis. Maar met de enorme slag die je maakte door over te stappen op een dynamisch energiecontract zou je dit moeten kunnen dragen ;-).

    1. Dat is inderdaad een goede slag tov andere aanbieders, maar een enorme achteruitgang tov get oude contract. Hoewel…ik zal binnenkort eens uitrekenen dat dit best meevalt! En vannacht gaan de prijzen onder nul!

    1. Hangt er vanaf denk ik of het hier gaat om de mannelijke vorm, onvoltooid toekomende tijd etc. Maar beter was wellicht bespaart :-). De waarheid is dat mijn Nederlands niet beter is geworden, gezien ik normaliter alles in het Engels doe.

      1. Ik herken het. Moet er zelf ook altijd goed over nadenken. Het Engels heeft dit soort zaken gelukkig minder.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *