Gelukkig Nieuwjaar (en een kleine terugblik)

Geldsnor!

Het nieuwe jaar is begonnen! Gelukkig Nieuwjaar en de beste wensen vanuit Huize Geldsnor.

Wij hebben het gevierd met 2 bevriende koppels en een hele stapel kinderen. In ons huis, en het was een herrie van jewelste. Maar goed, het zit er weer op.

Tijd om vooruit te kijken naar het nieuwe jaar, maar eerst een kleine terugblik. 2023 was het jaar waarin ik weer bij een regulier, winstgevend en continu bedrijf ben gaan werken. Middels een aantal promoties in de eerste 10 maanden ben ik nu afdelingsmanager van een team van 9 personen. Erg leuk, heb ik ervaren.

2023 was verder een onbewogen jaar zonder grote dingen. Triple glas geplaatst, veel gewerkt en de tijd vloog voorbij. Iets meer dan 200.000 unieke bezoekers hebben mijn blog gevonden in 2023. Niet slecht, zeker niet gezien mijn sterk afgenomen frequentie van posten.

Echter, ondertussen is één van mijn beste vrienden voor een bekend Nederlands bedrijf gaan werken. En hij probeert mij naar binnen te hengelen. Ga ik het wel doen, of niet? Daar is het laatste woord nog niet over gezegd…

Dit jaar staat er blogtechnisch weinig op het programma. Ik ben gewoon te druk, eerlijk gezegd.

Hoe was jouw jaar?

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

2 gedachten over “Gelukkig Nieuwjaar (en een kleine terugblik)”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *