Gestopt met bloggen

Geldsnor!

Onlangs kondigde ik het al aan: Geldsnor stopt er mee. Dit is dan ook mijn laatste blogpost.
In de afgelopen (ruim) 3 jaar hebben letterlijk honderdduizenden mensen mijn blog bezocht. Sinds september zelfs maandelijks dik in de 20.000 per maand.
In totaal heb ik duizenden reacties ontvangen én gegeven. Mezelf soms bloot gegeven, soms de verdieping op gezocht. Met name op het gebied van energieverbruik en dergelijke, maar ook onze eigen reis met alle strubbelingen die er bij horen.

Maar: stoppen op je hoogtepunt is ook een kunst. Er is geen inspiratie meer. Gewoon te weinig.
Laatste dingetje dan nog. Heb je al naar de datum gekeken vandaag?

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

26 gedachten over “Gestopt met bloggen”

   1. Tsja, zo zit ik al de hele ochtend te wachten op een foto van een lachende coalitie die vertelt dat de ‘pauze’ die ze gisteren aankondigden óók een slechte 1-aprilgrap is…. ?

 1. Gelukkig 1 April maar ik sloot het niet uit, Mijn man is ook wel eens op 1 April thuis gekomen dat hij ontslangen zou worden…… dat was ook geen 1 april grap. Maar fijn dat je niet stopt !!

 2. Ik ben blij dat het toch gewoon een 1 april grap is. Jouw blog laat mij nadenken over onze financiele situatie en geeft mij verdieping. Ik hoop dat ook dat je nog heel lang blijft bloggen.

 3. Fijn dat je toch niet stopt!
  Alle respect trouwens als je dat wel zou doen. Je hebt met gezin en werk een druk leven, dus waar haal je de tijd vandaan om te bloggen?
  Ik heb ook wel eens momenten dat ik de viool aan de wilgen wil hangen, of de pijp aan Maarten wil geven. En ik ben met pensioen en ik heb geen thuiswonende kinderen meer, tijd zat.
  Anderzijds kan ik me ook voorstellen dat je juist door je werkkring en gezin veel onderwerpen hebt om over te schrijven.
  Hoe dan ook, ik waardeer het zeer dat je blijft bloggen!

 4. Ja had de 1 april grap al zien aankomen. Dikke bewondering voor al je cijfers en berekeningen die je over ons uitstort. Kortom zeer leerzaam. Blijf vooral doorgaan Snor.

  Ton Vermond, Leiden

 5. Eind maart is toch heel anders dan 1 april! Omdat je de laatste dagen ook wel eens geen blog postte, dacht ik toch even datje echt zou stoppen.

 6. Gelukkig! Krijgen we dan binnenkort nog te horen wat er met je startup/app gebeurd is?
  Las en paar weken geleden in een bijzinnetje dat je die aan de wilgen hebt gehangen???

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *