Getest, alweer

Geldsnor!

Vandaag voor ik meen de zesde keer mijn hersenstam laten schrapen. Gisteravond kreeg ik namelijk plotseling hoestbuien, keelpijn en spierpijn. Ik ben niet bang voor het corona virus: tenslotte ben ik jong, gezond en heb ik geen onderliggend lijden.

Maar onpraktisch is het wel: de kinderen zouden niet naar school en opvang mogen, boodschappen doen is onmogelijk (maar laten we altijd bezorgen). Een beetje spannend is het dus wel, vooral omdat ik me gewoon beroerd voel. Nu maar wachten op de uitslag, zal morgen wel volgen.

Ik ben er zo klaar mee en hoop dat de vaccinaties snel hun vruchten afwerpen!

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *