Het jaar is doormidden

Geldsnor!

Althans, bijna. De laatste zes maanden van het jaar hebben namelijk meer dagen dan de eerste zes maanden. Maar de eerste zes maanden van 2023 liggen achter ons.

Het waren voor mij turbulente, drukke maar heel leuke maanden. Maanden waarin we een nieuwe bank kochten, een cargobike (passen 3 kinderen op), het contract voor de auto verlengden en triple glas voor beneden bestelden. Dit laatste wordt aankomende week geplaatst.

Ook zijn we al 2x met de caravan weggeweest en allebei op een soort vriendenweekend geweest. Heerlijk!

Het belangrijkste: de kinderen zitten goed in hun vel en we hebben dus veel leuke en nuttige dingen gedaan. Elle dag ga ik met extreem veel plezier aan het werk. Ik geniet er van. Complexe problemen, overleg met collega’s in levende lijve: fantastisch.

Het tweede halfjaar belooft nog beter te worden. We hebben maar liefst 3 vakanties gepland (zomer, herfst en kerst) en bouwen dus vooral herinneringen en ervaringen.

Nu moet ik de heg gaan snoeien en afvoeren. Daar voel ik me vaak slecht over. Is dat gek? Het liefst heb ik de heg zo groot en hoog mogelijk, om zoveel mogelijk groen te hebben. Maar Lieftallige Echtgenote heeft bepaald dat ik het moet doen.

Ik salueer, buig, schuifel achteruit naar de deur. Klap de hakken tegen elkaar, draai om en ga aan de slag.

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *