Het keukenkastje stinkt

Geldsnor!

Pfff….Wat een titel voor een blogpost zeg. Maar het was wel het thema van deze avond. Mijn vrouw roept mij: “mop, kom eens”. Ik loop naar de keuken. “Ruik jij dat ook? Het keukenkastje stinkt. En daar zit zelfs wat schimmel. Kun jij even het keukenkastje er uit halen?”

Nu moet je weten: Lieftallige Echtgenote is zwanger en ruikt dus alles. Extra sterk.

Ze heeft gelijk: het keukenkastje stinkt, maar dat doet het al een jaar. Om onverklaarbare reden, zei ook de loodgieter die hier vorig jaar een lekkage verhielp in het warmwatersysteem. Er is dus weinig aan te doen, in ieder geval niet makkelijk. Er is nu wel een nieuw spaardoel geboren, of eigenlijk naar voren getrokken. We hebben in dit huis immers alles al gedaan, behalve de keuken vervangen.

Dit wordt 1 van de 2 grote doelen voor aankomend jaar: het plaatsen van een dakkapel (kosten: 20.000 EUR) en het vervangen van de keuken (gebudgetteerd: 10.000 EUR). Oorspronkelijk wilden we het nog even aankijken, maar daar is nu definitief een eind aan gekomen. Het keukenkastje stinkt…

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *