Ik heb getankt

Geldsnor!

Tsjonge. Wat een “eventful week” is dit! Regen, wateroverlast en een wassende rivier. De piek moet bij ons nog komen en ik woon gelukkig een eindje van de rivier.

Het spannendste van deze week is het feit dat ik maar liefst 4 dagen op kantoor ben. En ik heb getankt. Echt waar! Voor de tweede keer dit jaar is er benzine in de auto gegaan. Dat komt mede doordat ik dus op kantoor ben en Lieftallige Echtgenote geen gebruik kon maken van de elektrische auto. Dus moest ze met “haar” auto. Jammer, milieubelastend en duur. Maar er zat niets anders op.

Na vandaag heb ik 6 weken verlof. We gaan 2 weken op vakantie, en de rest ben ik thuis. Beetje klussen om het huis, leuke dingen doen met de kinderen, de zolder afmaken en de tuin aan kant houden. Want het groeit allemaal behoorlijk dankzij de regen.

Fijn weekend!

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

One thought to “Ik heb getankt”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *