In het donker het bos in

Geldsnor!

Afgelopen week was ik op vakantie. Wat heerlijk relaxed, ondanks de wat frisse nachten. We waren vroeg op stok, want de kachel aanzetten in de voortent is pure verspilling. Een spelletje in de caravan kan natuurlijk ook en daar was het stukken warmer.

Gisteravond ben ik na zonsondergang het bos in gegaan. Heerlijk en het blijft magisch. De roep van een raaf, een groep van zeker 35 zwijnen en een paar herten. Prachtig. En lekker rustig, moet ik eerlijk toegeven. Ik heb ook veel inspiratie opgedaan, maar mei is wel een drukke maand…

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

5 gedachten over “In het donker het bos in”

  1. Helaas mag het hier in de bossen niet, verboden toegang vanaf een half uur na zonsondergang. Muv het randje bos rondom het dorp, waar ik dan ook graag de hond uitlaat ’s avonds laat.
    Oh dat doet me denken aan je vorige blogje: dat je nu geen hond meer kunt uitlaten werkt het groeien misschien ook nog wat meer in de hand?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *