Juli zwaaien we uit

Geldsnor!

Juli is al bijna voorbij. Een bijzondere maand. Gekenmerkt door wateroverlast, die hier uiteindelijk meeviel. Ook leukere dingen: vorige week zaterdag een fantastische dag gehad met m’n beste maat die ik al ruim 30 jaar ken. Bijzonder, voor een 36 jarige. Onze eerste foto’s samen zijn van 1989!

Vandaag zijn vrouwlief en ik met de twee oudsten naar Naturalis geweest. Ook al fantastisch. Duur? Nee, maar wel veel geld. Maar zeker de moeite waard.

Juli is ook een maand waarin ik veel minder geschreven heb. En toch 10.000 bezoekers heb deze maand. Tof! Toch een teken van erkenning en ik vind de reacties leuk.

Ook was het de maand van keihard verbouwen op zolder. Bijna klaar! Gelukkig: want ik moet na augustus voor mezelf aan de slag op mijn kantoor op zolder. Ik heb me ingeschreven bij de KvK…

Anyway: een drukke maand. Maar wat vliegt de tijd ook voorbij. Voor mijn gevoel is mijn vorige zomervakantie net afgelopen. En toch is het al meer dan dertien maanden geleden. Ben ik de enige met een sterk verstoorde kalender!

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

2 gedachten over “Juli zwaaien we uit”

  1. Volgens mij gaat de tijd snel omdat er zo weinig variatie is. De weken lijken erg op elkaar.
    Wat leuk die korte samenvatting van de maand. Ik lees graag bij je, het perspectief van mannelijke bloggers is soms net weer wat anders dan bij de dames en ik vind het waardevol om beide mee te krijgen.
    Fijne start gewenst van augustus!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *