Klusjesupdate: wasbak, lamp & behang

Geldsnor!

Zo, we hebben weer een drukke tijd achter de rug. Zo is het project “wasbak” afgerond, evenals de lamp op zolder en het behangen van de slaapkamer van mijn zoon.

Het had allemaal nogal wat voeten in aarde: zo ging het met de wasbak niet helemaal goed. De draad bleek niet te trekken, ook niet met het opvolgen van de tips die ik kreeg als reactie op mijn eerdere bericht. Maar ook het verplaatsen van het stopcontact was lastig: ook dáár bleek flexbuis gebruikt te zijn. Welke prutser gebruikt er nu flexbuis om van de muur in het dek te komen?! Ongelooflijke amateur!

Maar goed, met een hoop geduld, wikken en wrikken is het tóch gelukt. Eindelijk. Een klusje van een half uur duurde op deze manier 2 dagen.

En ook de lamp voor zolder is af. 2 spotjes, en een sterrenhemel die apart te schakelen is. Ik ben zelf erg tevreden over het resultaat, en ook zoonlief is erg blij met het resultaat.
Op zijn kamer hebben we ook behang aangebracht. De eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik dit aan Lieftallige Echtgenote heb overgelaten. Maar ook daar is het resultaat prachtig.
Nu kan langzaam aan de aandacht weer naar buiten verplaatst worden: want ik moet aan de slag met de hemelwaterafvoer. En daar heb ik veel zin in, al ben ik bang dat het mooie weer nu wel bijna op is.

Ondertussen hebben we ook een paar opkomende verjaardagen in huis – en een zakenreis. Maar daar kom ik beiden nog op terug: zowel een cadeautje wat ik heb bedacht als de zakenreis.

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

One thought to “Klusjesupdate: wasbak, lamp & behang”

  1. Had een elektricien die de nieuwe buitenlamp op hing. ‘De stroomdraad is erg kort’
    Ik dacht dat hij dan wel zuinig zou zijn. Nee hoor, knipte voor het gemak nog een stuk draad af.
    Als deze lamp vernieuwd moet worden moet er opnieuw draad getrokken worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *