Laatste keer dierentuin

Geldsnor!

In de coronacrisis hadden wij een abonnement op de lokale dierentuin. Daar zijn we dan ook vaak geweest, al was het maar voor de leuke speeltuin.

Dit abonnement werd regelmatig verlengd, door de lockdowns. En een keertje door onoplettendheid. Maar zoals eerder aangekondigd: we hebben het abonnement gestopt. Het werd nu dik 150 eur per jaar en we kennen de weg uit ons hoofd. De lol is er dus wat vanaf…Vandaag is dan ook de laatste keer dat we gaan, voorlopig althans.

Het einde van een tijdperk zullen we maar zeggen.

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *