Lang paasweekend

Geldsnor!

Het begin van het feestdagen-seizoen is er: Pasen! Na Pasen volgt immers Koningsdag, Hemelvaart en Pinksteren. En voor ambtenaren ook 5 mei :-).

Wij vieren pasen altijd met het gezin; gewoon lekker ontbijten en zondag met de grillplaat aan de gang. Burgerlijk maar gezellig. Mijn zoon gaat zaterdag het ontbijt verzorgen (samen met Lieftallige Echtgenote) en we gaan lunchen bij mijn ouders.

Tweede paasdag eten we gezellig met de schoonfamilie, en tussendoor zullen we wat gaan fietsen.
Religieus zijn we hier zeer zeker niet, maar toch vind ik pasen altijd leuk: het begin van de lente als het ware. Heerlijk!

Een andere prettige bijkomstigheid: ik verwacht dat de elektriciteit het hele paasweekend overdag minder dan 0 kost. Laten we daar maar gebruik van maken!
Fijne Pasen!

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

2 gedachten over “Lang paasweekend”

  1. heerlijk al die feestdagen maar als zzper betekent het vooral veel vrij en niet betaald krijgen dus een maand met een veel langer inkomen. ik heb in de meivakantie een week vrij genomen, daarentegen werk ik goede vrijdag, 5 mei, hemelvaartsdag en de vrijdag erna gewoon omdat ik anders echt te veel inkomsten mis en de gezinnen aan wie ik opvang verleen ook te vaak zonder opvang zitten (ik kom gewoon op 6 weken per jaar vrij hoor dus ik denk genoeg aan mezelf.. maar ik had liever een hele week vrij dan wat losse dagen)

  2. Van elke dag goede dag maken is mij streven. Al hoewel bijzondere dagen zoals Pasen verweven is met dat extra gouden randje!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *