Luisterboeken via de bibliotheek: byebye storytel

Geldsnor!

Sinds enkele jaren zijn wij lid van de bibliotheek. Wij lezen namelijk erg graag. Maar we zijn ook relatief veel onderweg, en dan luisteren we podcasts (Lieftallige Echtgenote) of luisterboeken.

Dit deden we via storytel. Een prachtige app, met heel veel aanbod. Maar, ook 13 euro per maand. En dat is weer een dikke 150 euro per jaar. En dat is best veel geld.

Op zich is dit het waard. Maar: je kunt ook naar boeken luisteren via de bibliotheek-app. Gratis bij het lidmaatschap van iets meer dan 50 euro per jaar welke we toch al hebben.

Deze week hebben we de daad bij het woord gevoegd: storytel is opgezegd. De besparing wordt automatisch naar een potje geschreven voor een spaardoel van Vrouwlief. Kleine beetjes!

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

5 gedachten over “Luisterboeken via de bibliotheek: byebye storytel”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *