Mijn eerste keer, na al die jaren

Geldsnor!

Geldsnor is weer op reis. Want de wereld is open, dus ik “mag” weer op pad. De aanhalingstekens zijn flauw, want ik bepaal mijn eigen agenda en dus ook mijn zakenreizen. Dat wil zeggen: wanneer ik het doe, niet zozeer of ik het doe. Ik ben commercieel directeur (of iets soortgelijks wat op mijn visitekaartje staat), en heb dus een ruime vrijheid maar ook een grote verantwoordelijkheid.

Maar goed: ik ben dus op reis. En doordat ik minder werk, de wereld open gaat en er gewoon ontzettend veel te doen is, ben ik druk. En dat betekent dat ik nu net om half negen nog wat calculaties heb afgerond (vind ik leuk) en powerpointjes heb gedraaid (ik draai liever powerjointjes, maar “das war einmal”!).

Ik ben dus druk. En ik had zomaar helemaal geen tijd om iets te gaan eten. Voor het eerst in mijn leven heb ik de roomservice gebruikt. Moet je nagaan: ik heb letterlijk honderden nachten in hotels geslapen, maar nog nooit gebruik gemaakt van de roomservice (of enige andere service in een hotel). Ik voel me een enorme amateur. Ik heb mijn eten bijna op, maar geen idee waar ik met die schaal naar toe moet.

Ik denk dat ik maar even naar de receptie loop om het weg te brengen, met als smoesje dat ik toch die kant op moest. Geen idee waarom ik een smoesje zou moeten bedenken. Maar een beetje “awkward” voelt het wel…

(mijn blogpost van vanochtend was keurig voorgeprogrammeerd :-))

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

3 gedachten over “Mijn eerste keer, na al die jaren”

  1. Wat een geestig blogje!! Ik zie het voor me, jij op de rand van je bed met een vies bord… wat nu?? Ook je vorige blog vond ik geinig en zonet de blog over Coolblue gelezen: super interessant!! Dank voor deze ‘les’.
    ps: volgende reis wel een afwasborsteltje en een flesje sop in je koffer doen hoor!;-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *