Nieuw security certificaat

Geldsnor!

Vandaag kregen enkele mensen de melding dat mijn site niet meer veilig is. Schrik niet, niks aan de hand. Alleen het sll certificaat was verlopen.

Die wilde ik gister vervangen, maar ik kreeg vreselijke kramp in mijn nek. Zo erg dat ik zelfs de dokter gebeld heb. Niets aan de hand waarschijnlijk…maar mens, wat deed het pijn!

Nu nog steeds, maar minder. Ik kan mijn hoofd weer draaien zonder te huilen. Kinderen overstuur want papa had (heel veel) pijn. En dat zien ze normaal nooit, want ik heb nooit iets en daarbij een vrij hoge pijngrens.

Het zal wel over gaan. Maar: de site doet het weer. Ook belangrijk!

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

One thought to “Nieuw security certificaat”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *