(nog een) vakantie geboekt

Geldsnor!

Zo, het begin van het jaar gaat lekker. En soms niet. Maar goed.
Ik heb nog maar een vakantie geboekt! Ik ga aan het eind van het voorjaar met een goede vriend een weekje op pad in de bergen.
Dit doe ik ieder jaar wel een keer, maar dit jaar “mag” ik 2 keer. En daar heb ik heel veel zin in.

Tegelijkertijd is dat ook de eerste vakantie die ik ga hebben dit jaar, of zelfs de eerste echte vrije dagen dit jaar. Behalve Pasen dan. Al leerde ik gister dat Tweede Paasdag op 1 april is…Dat is een grap toch?

Met carnaval werk ik dit jaar ook gewoon door. Ik ben misschien de enige in mijn regio, maar ik heb besloten dat ik het simpelweg niet de moeite meer vindt. Ik vind het “wel leuk”, maar niet leuk genoeg om er geld en moeite in te steken. En zo kan ik Lieftallige Echtgenote hier nog wat helpen: dan kan ik (die zaterdag en zondag van carnaval) met de kinderen iets anders doen en kan zij lekker op stap met “de dinnetjes”.

Zo, nu weer door met het werk.

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *