Oliebollen

Geldsnor!

Gelukkig Nieuwjaar allemaal en de beste wensen. Of zalig nieuwjaar zoals ze het hier zeggen.

Gister heb ik lekker oliebollen en appelbeignets gebakken. Zalig gelukt! Verder vooral Rundumhausen oud en nieuw gevierd. Kinderen in bed, de oudste er even uitgehaald om kwart voor twaalf.

Ondertussen de eerste euro’s alweer bespaard: ik heb de auto’s niet gister opgeladen maar vandaag, en ook de vaatwasser en wasmachine uitgesteld tot na middernacht: elektriciteit is dit jaar voor ons fors goedkoper, en dat scheelt best aardig bij het opladen van een auto. Noem mij een vrek!

Morgenochtend mag ik om zes uur naar Schiphol voor een zakenreis van ruim een week in een ontwikkelingsland. En ja, daar kijk ik naar uit. Nu eerst de hond naar het pension brengen zodat Lieftallige Echtgenote hem niet ook nog hoeft te verzorgen aankomende week.

Hoe was jouw jaarwisseling?

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *