Op één na beste aanschaf: de stofzuigrobot

Geldsnor!

Gister schreef ik al over de grasmaairobot. Vandaag schrijf ik over een ander stukje luxe in ons huishouden: de stofzuigrobot (in bezit vanaf 2018). Deze is niet zo goed als de grasmaaier (want hij maakt veel meer herrie), maar nog steeds erg prettig en een goede aanschaf. Het ding (een Roomba iRobot) zuigt goed (al zuigen we nog regelmatig zelf), zelfs als je bedenkt dat hier 2 honden rondlopen.

Die honden verharen natuurlijk nogal. En dat maakt meteen nog een verschil duidelijk met de grasmaairobot: je moet het bakje zelf leegmaken en het apparaat werkt dus een stuk minder autonoom. Ook ligt er vaker speelgoed op de grond dan op het grasveld. Maar ook hiervoor geldt: het houdt het huishouden nét iets makkelijker behapbaar met 2 werkende ouders (1 deeltijd, 1 altijd thuis), 2 kinderen en de derde op komst. En dát is ook wat waard!

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *