Palindroomdag: 22-02-2022

Geldsnor!

Het enige positieve wat ik vandaag te melden heb, is dat de datum een palindroom is. Vooruit of achteruit gelezen is de datum gelijk. 22-02-2022.

Nu is dit enigzins arbitrair, want normaliter schrijf ik data volgens de ISO-normering. Dan is het 2022-02-22. Maar nog steeds is dit een mooie datum.

Verder is het vandaag allemaal niet wat. Van één van de jobs waar ik als Plan B had gesolliciteerd heb ik een afwijzing ontvangen. De Russen vallen Oekraïne binnen en het westen bemoeit zich er mee. Verder heb ik er niet echt een mening over. Wie de goede of de slechte is. Zoveel mensen, zoveel meningen. Putin is of lijkt hier de agressor. Aan de andere kant heeft Rusland een stuk minder “ervaring” met het beginnen van een oorlog dan pak ‘m beet de VS.

Enfin, doet er niet toe. Het is weer eens bewolkt, regenachtig. Saai. De hele middag heb ik allerlei telco’s gepland staan. Ook saai. Maar noodzakelijk, helaas.
Oudste dochter heeft de hele nacht liggen spoken, dus een al te beste nacht hebben we ook al niet gehad. Nouja, het zal vanzelf allemaal wel beter worden :-).

Fijne dag.

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

3 gedachten over “Palindroomdag: 22-02-2022”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *