Record voor november: bijna 20.000 bezoekers

Geldsnor!

Als je dit leest is het zondag. Ik schrijf dit bericht op vrijdagochtend. Best wel trots, zelfs. Op het moment van schrijven zijn er meer dan 16.000 bezoekers op mijn blog geweest in deze maand. Op de beste dag zelfs bijna 3.000, op een andere zeer goede dag meer dan 1500.

Dit maakt me best trots, zoals gezegd. Ik heb deze maand best wel wat tijd aan dit blog besteed, met veel berekeningen. Maar ook dit gehele jaar verloopt tot nu toe “best aardig”. Uiteindelijk ben ik pas een jaar bezig met regelmatig bloggen en heb ik sinds januari vrijwel iedere maand meer dan 10.000 bezoekers gehad. Tot nu toe dit jaar al meer dan 125.000 personen. Geen slecht resultaat!

In het afgelopen jaar heb ik ook heel wat blogs zien verdwijnen: Stoppenvoormijnvijftigste is al 9 maanden inactief. Hoeweetjedatallemaal is verdwenen. Hoewordikfinancieelonafhankelijk is verdwenen en ook Geldcoach is nauwelijks actief. Ook de boefjes van Pegulanten is behoorlijk lang inactief geweest, in directe correlatie met de bitcoin-koers. Vandaar boefjes: in ieder geval één van de auteurs is een advocaat op de Zuidas én een bitcoin-liefhebber/propagant, die alleen actief zijn als de Bitcoin-koers doet wat zij willen, maar die je niet hoort als het zaakje in elkaar klapt. Maar dat terzijde.

Het afgelopen jaar heb ik om eerlijk te zijn ook best aardige advertentie-inkomsten gehad. Deze heb ik allemaal geïnvesteerd in duurzame beleggingen: de bomen van Corekees en recentelijk in Lendahand. Dat zal ook de strategie blijven, al zal ik van dit specifieke blog nooit rijk worden. Is ook niet nodig: ik vind het vooral leuk om te doen. Het stukje waardering wat zich uit in goede bezoekersaantallen werkt daarbij wel zeer sterk motiverend.

Fijne zondag!

Snor

De Geldsnor, kortweg "De Snor", is een blogger die zich ergens in het midden van zijn 30-ers bevindt. Getrouwd, meerdere kinderen, werkzaam in een boven-modale functie ontdekte hij in oktober van 2019 Het Begrip: Mr. Money Mustache. Nadat hij ALLES gelezen heeft wat MMM gepost heeft, kwam het idee om zelf te bloggen: wat is er in Nederland bereikbaar, in hoeverre wijkt onze positie af van de Amerikaanse mogelijkheden? En wat schetste zijn verbazing: ondanks het feit dat MMM een begrip is, een legende, 1 van de Grote Grondleggers van FIRE, was de website "Geldsnor.nl" nog beschikbaar. Deze naam is een geuzentitel, een eerbetoon zo u blieft.

8 gedachten over “Record voor november: bijna 20.000 bezoekers”

 1. Ja, leuk is dat hè, veel bezoekers!
  Ik kom altijd graag bij je lezen. Je schrijft leuk en je hebt het vaak over onderwerpen die mij interesseren. Dus ga vooral zo door!
  Ik ben wel benieuwd naar je verdiensten 😉 Helaas vindt Google Ads om voor mij duistere redenen dat je over de hoogte van de verdiensten niets mag schrijven. Mijn ervaring is dat deze maand en de komende maand goede maanden zijn voor advertentie inkomsten. Leuk dat je jouw verdiensten duurzaam belegt! Dat is wel een goed idee. Ik heb tot nu toe mijn verdiensten niet direct gekoppeld aan beleggingen.

 2. Ik zie ook veel blogs verdwijnen en/of inactief worden, is dit jammer ! NEE.
  Vaak dragen ze wat bij en kan je er wat van leren maar als de inspiratie opdroogt wordt het zielloos en is stoppen niet zo erg. Als je er plezier in heb en persoonlijke en/of interessante blogs schrijft is het inderdaad leuk dat er veel belangstelling is. Maar er zijn natuurlijk ook bloggers die weinig views hebben maar mooie levensverhalen hebben. bijvoorbeeld https://golveninzee.nl waar ik graag haar interactie als miMakker Loeloe lees.
  Hierin geeft ze uitleg en verhaalt ze hoe ze als miMakker contact maakte in zorgcentrums met mensen die steeds verder aan het dementeren en/of meervoudig gehandicapt zijn. Ware verhalen die ik regelmatig lees met een lach en een traan.

 3. Goedemorgen, Dat is zeker iets om trots op te zijn! Van harte. Ik verwees laatst iemand door naar je blog over kozijnen, zo goed vind ik je berekeningen. (Dat doet ze anders nooit ;-))
  Fijne maandag!

 4. Goedemiddag,

  Normaal staaf je je gedachten altijd met (complexe) berekeningen om het een en ander (goed) te onderbouwen.

  Wat betreft het ‘in elkaar klappen’ van de Bitcoin zit je goed mis. Dat je geen fan bent van de Bitcoin is helder. Dat is ook prima, maar als we naar de resultaten van BTC kijken over de afgelopen periode:

  Last 1 year + 233%
  Last 6 months + 52.92%
  Last 30 days -2,49%
  Last 7 days -2,86%

  Dat BTC volatiel is dat is zeker. Maar in elkaar klappen dat zie ik niet.

   1. Haha. Ok, ik snap wat je bedoeld maar misschien hebben ze ondertussen zo veel Bitcoin vergaard dat ze op een tropisch eiland zitten 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *